Steakhouse.uz – hamyonbop narxlarda marmar go'shtidan tayyorlanadigan burgerlar makoni

E’lon qilingan sana· 1 460
Steakhouse.uz – hamyonbop narxlarda marmar go'shtidan tayyorlanadigan burgerlar makoni

Steakhouse.uz — Teppanyaki asoschisi Akrom Mirsaidovdan Toshkent xaritasidagi yangi go’sht restoranidir. Restorator hamyonbop narxlarga ega gastronomik savdo nuqtalari bilan, bu safar esa Black Angus marmar mol go’shtidan tayyorlangan steyk va burgerlar bilan quvontirishda davom etmoqda.

Restoranning kontsepsiyasi marmar qora Angus mol go’shtidan tayyorlanadigan steyklarini ommalashtirishga asoslangan. Yangi loyiha Teppanyaki`ning yonida joylashgan. Muassasaga kirganingizda, Germaniyadan restoran uchun maxsus olib kelingan DRY AGER go’shtni quruq saqlash uchun oltita kamera ko’zga tashlanadi. Aynan ularda kesilgan mol go’shti 45 kungacha pishib, quruq pishish davrini boshdan kechiradi va chuqur, boy ta’mga ega bo’ladi.

Ichki qismning o’zi go’shtli restoranlarning ruhini qo’llab-quvvatlaydigan tabiiy dizaynni aks ettiradi. Tabiiy yog’och mebellari dekorlarga rang qo’shadi va iliq yorug’lik darajasini beradi.

Restoran menyusida Ribay va T-bone steyklari mavjud bo‘lib, ular sizning xohishingizga ko‘ra pishiriladi. Aynan shu yerda Black Angus steyklarining qimmatligi haqidagi afsonalar yo‘qqa chiqarilmoqda, shuning uchun menyuda marmar mol go‘shtidan tayyorlangan Ribayning 100 grammini 74 000 so‘mdan topishingiz mumkin.

Steakhouse.uz restoranining yana bir o’ziga xos jihati — marmarli mol go’shti kotletlari solingan burgerlar. Burger turiga qarab, qo’shimcha ingredientlar farqlanadi: achchiq “Sriracha"da motsarella bo’laklari, “Bon-file"da qovurilgan qo’ziqorinlar yoki “Tropik"da ananas bo’laklari bo’ladi.

Muassasa nafaqat mol go’shtining turli zotlaridan turli xil steyklarni taklif qiladi. Stolni tetiklantiruvchi salatlar, yengil sho’rvalar va keng turdagi qo’shimcha ovqatlar bilan to’ldirish mumkin. Agar xohlasangiz, Teppanyaki menyusidan ustritsa, rollar yoki lososdan steyk buyurtma berishingiz mumkin.

Shirinliklarni yoqtiradiganlarni ham unutishmagan. Bu yerda siz maxsus tayyorlangan shirinliklarini tatib ko’rishingiz mumkin. Misol uchun, vasabi solingan qiziqarli krem-bryule, nozik qaymoqli tiramisu, qarsildoq milfey, klassik shokoladli fondan, mango-marakuyali chizkeyk.

Ko’p o‘ylamay, klassik Angus burgeriga (35 000 so‘m), T-bone steyk (80 000 so‘m/100 g) va tarxun (30 000 so‘m) buyurtma qilishga qaror qildik. Angus burgeri juda katta va to’yimli ko’rinadi. Ichida pomidor, tuzlangan bodring bo’laklari va juda suvli, og’izda eriydigan Qora Angus go’shtli kotlet bor. Burgerni sevuvchilarga nafaqat ta’mi, balki hajmi ham yoqtirishadi — tushlikda sizni osongina to’ydirishi yoki salat bilan birga kechki ovqatga buyurtma qilishingiz mumkin.

T-bone steyk Himoloy pushti tuzidan yasalgan likopchada tortiladi. Ofitsiant tushuntirganidek, u uzoq vaqt davomida issiqlikni saqlaydi va steyklarga o’ziga xos hid beradi. Go’shtning o’zi juda yumshoq, boy va ozgina achchiq ta’mga ega bo’lib chiqdi. Bu bayram stoliga ideal taom bo’la oladi va ish kunlari kechki ovqatga ajoyib qo’shimcha bo’ladi.

Tarxun limonadi o’rtacha darajada shirin, yoqimli nordon va tetiklashtiruvchi ta’mga ega.

Umumiy hisob, 10% xizmat haqi bilan hisobga olganda: 335 500 so’mni tashkil etdi.

Vika Chmikhalova
Muallif
Vika Chmikhalova